ΕΔΡΑ: ΗΛΕΙΑΣ 6, ΓΛΥΦΑΔΑ

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!

αναμμένο ενεργειακό τζάκι

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς μπορώ να καταλάβω ποια είναι η καμινάδα μου στην πολυκατοικία μου;

Το πεπειραμένο συνεργείο μας με ειδικά υλικά ανάβει μία μικρή φωτιά στο τζάκι σας. Ένας τεχνικός βρίσκεται παράλληλα στην ταράτσα  ,παρακολουθώντας τον καπνό που εξέρχεται από την έξοδο των καμινάδων και με αυτό τον τρόπο καταλαβαίνουμε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά ποιο είναι το σωστό στόμιο .

Η πρόσβαση στην ταράτσα μου είναι αδύνατη, δεν γίνεται ούτε με τη βοήθεια κεραμοσκεπής – σκάλας?

Σε αυτή την περίπτωση ο καθαρισμός της καμινάδας γίνεται εσωτερικά από το τζάκι σας , προστατεύοντας φυσικά το εσωτερικό της εστίας και δίνοντας το ίδιο επιθυμητό αποτέλεσμα .

Πως μπορεί να γίνει ο καθαρισμός της καμινάδας μου όταν αυτή καταλήγει στην καμινάδα του  ιδιοκτήτη του πάνω ορόφου της πολυκατοικίας μου?

Αυτό το πρόβλημα λύνεται πολύ εύκολα , με μία απλή επικοινωνία των δύο ιδιοκτητών και την ταυτόχρονη παρουσία σας στον ίδιο χώρο την ώρα που θα έρθει το συνεργείο. Από και στο εξής αναλαμβάνουμε εμείς!

Στο σαλόνι μου υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα , σε περίπτωση καθαρισμού της καμινάδας μου πρέπει να τα αφαιρέσω όλα εκείνη τη μέρα?

Ο χώρας σας προστατεύεται απόλυτα καθώς το συνεργείο μας σφραγίζει πολύ καλά την εστία ,αποτρέποντας έτσι την με κάθε τρόπο εκροή καπνού από το τζάκι σας,

Ανησυχώ επειδή έχω μωρό στο σπίτι, υπάρχει περίπτωση να του δημιουργηθούν αναπνευστικά προβλήματα κατά τη διάρκεια του καθαρισμού?

Κατά τον καθαρισμό της καμινάδας όλα τα επιβλαβή στοιχεία περισυλλέγονται από το συνεργείο μας στον ειδικό κάδο αναρρόφησης , οπότε δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το μωρό. Παρ’ όλα αυτά μόνο για λόγους ασφαλείας θα προτείναμε να βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού .

Γιατί το τζάκι μου βγάζει καπνό όταν ανάβει ο εξαεριστήρας της κουζίνας?Υπάρχει κάποιο πρόβλημα?

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο τεχνικός του συνεργείου μας κάνει κάποιες επιπλέον προσθήκες στον εξαερισμό του τζακιού ώστε ο αέρας να ανακυκλώνεται  καλύτερα, καθώς λόγω του της κακής ανακύκλωσης του αέρα στο τζάκι σας ο τεχνητός αιολισμός που δημιουργείται όταν ανοίγεται τον εξαεριστήρα της κουζίνας ουσιαστικά “τραβάει” και τον καπνό του τζακιού.

Τι καθαριστικό υλικό θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να φύγει η μαυρίλα από το τζάκι μου?

Απαγορεύεται να πλύνουμε το τζάκι μας με χημικά καθώς υπάρχει κίνδυνος να ξεκολλήσουν τα τούβλα , το μόνο που μπορούμε να κάνετε είναι να το βάψετε.

Είναι δύσκολο να καθαριστεί μία καμινάδες με πολλές γωνίες?

Έχουμε τα απαραίτητα μέσα και μηχανήματα ώστε να καθαρίσουμε κάθε καμινάδα ανεξαρτήτου κατασκευής και μορφής χωρίς κανένα πρόβλημα!

Αν και το καλοκαίρι έκανα καθαρισμό του τζακιού μου , αυτό δεν άναβε το χειμώνα.

Υπάρχουν πολλές απαντήσεις στο συγκεκριμένο πρόβλημα, μπορεί η καμινάδα σας να φιλοξενεί στο εσωτερικό της πουλιά  ή μέλισσες ή ακόμα μπορεί να μην έχετε ανοίξει το “τάπερ” το σιδερένιο κομμάτι πάνω από τη εστία σας. Σε κάθε περίπτωση το συνεργείο μας θα λύσει το πρόβλημά σας!