ΕΔΡΑ: ΗΛΕΙΑΣ 6, ΓΛΥΦΑΔΑ

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!

Κάπνα τζακιού από καμινάδα

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΑ ΚΑΠΕΛΑ ΤΖΑΚΙΟΥ

ΚΑΠΕΛΑ ΤΖΑΚΙΟΥ – ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΑ, ΑΙΟΛΙΚΑ, ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΑ

Ποια ακριβώς είναι η χρήση ενός καπέλου τζακιού που περιστρέφεται?

Αρχικά η ποικιλία τους στην αγορά είναι πολύ μεγάλη. Υπάρχουν καπέλα τζακιού αντοχής μόλις μερικών μηνών και άλλα αντοχής μέχρι και 20 χρόνια. Η γνώση και εμπειρία μας στο χώρο μας αποτρέπουν στο να σας προτείνουμε κάποιο καπέλο τζακιού δεύτερης ποιότητας , στο οποίο θα ξοδέψετε χρόνο και χρήματα. Αντίθετα προτείνουμε τα καπέλα τζακιών που βλέπετε στις φωτογραφίες. Είναι διπλά ανοξείδωτα έχουν διπλό ρουλεμάν και φιάλη βαλβολύνης με στόμιο , τα οποίο χρήζουν αλλαγής κάθε 5 με 7 χρόνια. Τα καπέλα τζακιού που σας προτείνουμε εμείς έχουν το επιπλέον πολύ σημαντικό πλεονέκτημα των 15 χρόνων εγγύησης.

Οι διαστάσεις τους είναι Φ25 και Φ30- η περιστρεφόμενη κίνησή τους δημιουργεί μία φυσική έλξη στον καπνό ο οποίος με τη βοήθεια του αέρα ανεβαίνει προς τα πάνω. Έχουμε έτσι μία αύξηση της απόδοσης του τζακιού της τάξης ακόμα και 70 % -ο φυσικός άνεμος της περιοχής σας ενισχύει με αυτόν τον τρόπο το μοτέρ του καπέλου τζακιού και αυξάνεται ακόμα περισσότερο η απόδοση λειτουργίας του.

Η κατασκευή του καπέλου τζακιού καθιστά αδύνατον να δημιουργηθούν πλέον μέσα στην καμινάδες σας είτε μελίσσια είτε φωλιές πουλιών. Το τζάκι σας είναι πλέον πλήρως προστατευμένο . Ακόμα το θέμα του αντίθετου ανέμου που παλιότερα θα έμπαινε μέσα στην καμινάδα δεν υπάρχει πια καθώς πλέον η είσοδος της καμινάδας ασφαλίζεται από το ίδιο το καπέλο τζακιού. Επιπλέον λειτουργώντας ουσιαστικά σαν ένας φυσικός τρόπος εξαερισμού απομακρύνονται από το σπίτι σας οι δυσάρεστες οσμές του καπνού, των τσιγάρων , φαγητών κτλ.

Σε ποια περίπτωση είναι απαραίτητο να βάλω καπέλο τζακιού?

Όταν δεν φτάνει ο φυσικός εξαερισμός της καμιινάδας σας για να φύγει ο καπνός του τζακιού σας τότε ο τεχνικός θα κάνει μία ειδική μέτρηση με αιολόμετρο και θα κείνει αν χρειάζεται να τοποθετηθεί ένα καπέλο τζακιού στην καμινάδα σας.

Το πρόβλημα του κακού εξαερισμού λύνεται πάντα αν τοποθετήσω το καπέλο τζακιού ?

Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που δεν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα με ένα απλό καπέλο τζακιού. Ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις που δεν μπορούμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα είτε λόγω κακής κατασκευής της καμινάδας είτε λόγω ύψους , λύνουμε το πρόβλημα με την τοποθέτηση αντιανεμικού καπέλου τζακιού με μοτέρ.

Απαραίτητο είναι να σημειωθεί ότι συχνά κατόπιν μετρήσεων των τεχνικών μας συνίσταται να γίνει μία προέκταση της καμινάδας σας με σκοπό να υπάρχει ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα και να λειτουργεί αποδοτικότερο το καπέλο τζακιού που θα τοποθετηθεί.

Τι διαφορά έχει το απλό καπέλο τζακιού από το αντιανεμικό καπέλο τζακιού με μοτέρ?

Με τη βοήθεια ενός ειδικού μηχανισμού που τοποθετείται στο στόμιο της καμινάδας με αδιάβροχα καλώδια , το μοτέρ τραβάει τον καπνό του τζακιού σας αγγίζοντας σε αποδοτικότητα το 150 % . Η ισχύς  της αναρρόφησης αυξομειώνεται όπως επιθυμείτε από το κουμπί ρύθμισής της, μία μικρή ηλεκτρική κατασκευή που τοποθετούμε κοντά στο τζάκι σας. Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή γι αυτό ο επαγγελματίας τεχνικός μας θα διαλέξει μέσα από την μεγάλη ποικιλία καπέλων τζακιού με μοτέρ που διαθέτουμε , εκείνο που ταιριάζει σε μέγεθος αλλά και σε ισχύ στο δικό σας τζάκι.